Returnare Produse

Daca nu esti multumit de produsul achizitionat, iti oferim posibilitatea de a-l schimba, intr-o perioada de 50 de zile de la data achizitiei.
In maxim 50 zile de la achizitie (cash sau prin banca), aveti posibilitatea de a returna produsul, caz in care Integrated Business Center SRL se obliga sa va schimbe produsul cu un altul. Nu se returneaza valoarea in bani a produsului achizitionat. Returnarea produsului se va efectua pe cheltuiala clientului. Anularea si/sau rambursarea/restituirea tranzactiilor cu cardul nu este posibila pe site-ul nostru.

Pentru a beneficia de posibilitatea inlocuirii unui produs achizitionat, va rugam aveti in vedere achitarea prin banca sau cash. Marfa returnata trebuie sa fie completa, neafectata fizic sau cosmetic, in ambalajele cu care a fost trimisa si insotita de factura originala.

"Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile site-ului si am inteles ca platile sunt finale, sumele platite nefiind rambursate in nicio situatie, indiferent de metoda de plata"

Informaţii Comanda
Informaţii Produs & Motivul Returnări